Domaine de Bruès
3 zelfstandige vakantiehuizen in de Cevennen - Saint Etienne Vallée Française    
  en français   English version  


 

De 'Vallée Française' is 25 minuten rijden van Anduze en 15 minuten van Saint Jean du Gard, 1u30 van Montpellier, 'La Méditerranée'.

Na een onverharde weg van 700m vindt u Domaine de Brues, een kleine boerderij gelegen in de buurt van Saint Etienne Vallee Franse en het Stevenson wandelpad (GR70).
Wij bieden u een eenvoudige behuizing in onze kleine authentieke boerderij met meer dan 40 ha grond, voornamelijk bossen van kastanjebomen.

Onze 3 onafhankelijke huisjes ;  'La Glycine',  'les Cerisiers' en 'les Châtaigners' beschikken over een totale capaciteit van 18 slaapplaatsen, uitermate geschikt voor een verblijf onder vrienden en familie.

Onze dieren, schapen en paarden maken deel uit van de familie en het decor. Het dorp ligt op 10 minuten lopen afstand, aldaar vindt u diverse winkels. In het buitenseizoen kunt in Domaine de Brues ook week-enden verblijven.

In juli en augustus wordt van zaterdag tot zaterdag verhuurd.

"Huur Domaine de Bruès voor de hele familie !!! Ontvang korting voor de huur van de 3 eenheden : 350€ per eenheid !!!"

 

Les chataigniers

La glycine

Les Cerisiers

'Les Châtaigniers' heeft 2 aparte slaapkamers.
Het
schaduwrijke terras is  voorzien van houten tuinmeubilair en een barbecue.
Een gang leidt naar een slaapkamer met 2 bedden, een van 140cm breed en een ander van 90cm.
Badkamer toilet bij de slaapkamer en in de continuïteit is de keuken.
Uitgerust met oven, 4-pits kookplaat en een spoelbak, koelkast, koffiezetapparaat en keukengerei en servies voor 4/5 personen.

De tweede slaapkamer is uitgerust met een bed 140. Wij leveren kussens en dekbedden.ttes. 
Dit is de belangrijkste woon gedeelte van het pand, het bevat een keuken met dubbele wasbakken, 1 koelkast met vriesvak, een 4-pits kookplaat en oven.
Ontbijtgelegenheid in de oude broodoven gescheiden van de eetkamer.
De woonkamer met een oppervlakte van meer dan 20m ² is uitgerust met een grote eettafel, een slaapbank voor 2 comfortabele bedden, een open haard of kachel. De kamer heeft 2 bedden van 140cm breed.
Badkamer, toilet, wasmachine droger, strijkijzer, servies en keukengerei voor 5 personen. Wij leveren kussens en dekbedden. Het schaduwrijke terras onder de blauwe regen is uitgerust met houten tuinmeubelen.
Het huisje is gelegen aan de achterzijde van de boerderij. U kunt er u genieten van het buitenleven en ontspannen in de binnenplaats op de smeedijzeren tuinmeubelen en een eigen barbecue. Badkamer, aparte wc, woonkamer met zithoek en open haard, keuken, keramische kookplaat, dubbele wasbakken, oven, diverse kasten, keukengerei en serviesgoed voor 5/6 personen.
Boven bevinden zich 2 slaapkamers: een met een 140cm bed + 2 stapelbedden en in een tweede slaapkamer een bed van 140cm.
De barbecue, gezellig voor een avondje met vrienden! 

Vive les vacances Domaine de Brues!

Bekijk beschikbaarheid Bekijk beschikbaarheid Bekijk beschikbaarheid


Le Bruès in Googlemaps
 

 

 

 

© 1998 - 2016 causses-cevennes.com - Vacances dans le pays des Gorges, Causses et Cévennes