Chambres d'hote Gites de France  classification 3 epis
Les Cessenades

Saint Frézal de Ventalon
in de Cévennen


Martin et Sophie Waterkeyn        français  English  nederlands
Les Cessenades
48240 St. Frézal de Ventalon
tel: 00 33 4 66 45 48 31
lescessenades@orange.fr

WELKOM      BED & BREAKFAST        GASTENTAFEL        BIJZONDERE ACCOMODATIES        KAMPEREN         LIGGING            CONTACT

Klik op foto's voor zoom

    

Welkom in Cessenades, chambres & tables d'hôtes in de Cevennen

Het gehucht "Cessenades " ligt aan de rand van het Parc National des Cevennes in het zuiden van de Lozère in de gemeente Saint Frezal van Ventalon op een hoogte van 480 m tussen Florac en Alès en ten noordwesten van Nîmes .

Ons Bed & Breakfast bestaat uit twee voormalige boerderijen met uitzicht op een gedeelde binnenplaats met aan de ene kant de woning, bestaande uit receptie, keuken en een lounge - eetkamer met een grote typische cevenolse open haard en aan de andere kant 5 kamers met elk hun eigen ingang ..

Zittend onder de druivenranken geniet u van een prachtig uitzicht over de heuvels met kastanjebomen en een zuid-oosten ligging. De zomers zijn uitermate zonnig, het najaar kleurrijk en winders mild.

Op het terrein vindt u fruitbomen op de terrassen, kastanjebossen en de typisch mediterrane vegetatie . Onder Cessenades op 10 minuten lopen van het huis stroomt een rivier zwemmen uiterst geschikt om te zwemmen ! Een oude spoorlijn loopt over het land, nu in gebruik als fietspad of voetpad . Een breed aanbod korte wandelingen (PR) en GR vvor het plezier voor jong en oud .

Wij geven u graag informatie en advies over de vele en gevarieerde activiteiten te ondernemen in onze mooie regio.

© 1998 - 2013  causses-cevennes.com - Causses & Cévennes - sud.Massif Central - Languedoc-Roussillon - Mentions légales
   Agence la Bastide - création sites web - creation-internet-site.com  - lien 7 portails région Parc National des Cévennes - France